>
>
 •Respect in trafic 2013

Respect in trafic 2013

respect in trafic 2013Campania “Respect in trafic” este organizata de cluburile moto din nord-vestul tarii - inclusiv MMC - si are ca scop constientizarea din partea tuturor participantilor la traficul rutier si pietonal cu privire la existenta motocilistilor in trafic, la conditiile tehnice de care acestia depind referitor la franare, accelerare, echilibru, conditii de drum, etc. si implicit la reducerea numarului de accidente dintre motociclisti si celelalte categorii de participanti la trafic.  

In acest an se va desfasura a V-a editie intitulata “1 casca = 1 viata”, mesaj primar prin care se incearca diminuarea incostientei si a nepasarii anumitor categorii de soferi raportat la motociclisti si implicit la viata acestora. Fiecare motocicleta este condusa de un om, de o viata a unui semen.

Pana in prezent, cel putin pe raza judetului Salaj se poate considera ca acesta campanie are efect daca ne raportam la numarul de vieti curmate in accidentele de motocicleta din ultimii 5 ani, numar mult inferior majoritatii celorlalte judete din Roamania.

Pe aceasta cale invitam toti motociclistii sa ni se alature la marsul ce va avea loc pe data de 25.05.2013, cu pornire la ora 10,00 din localitatea Tasnad, pe traseul Tasnad, Carei, Satu Mare, Baia Mare, Jibou, Zalau, Simleu Silvaniei – unde se va campa si se va sarbatori deschiderea oficiala a sezonului motociclistilor.

Rezervari pentru casute si camere de hotel se pot face la tel: 0740 150 293 sau 0740 150 294

Informatii suplimentare se pot obtine de la clubul MMC sau presedinte MMC - ec. Nelu Brindea - tel: 0757 744 368