>
>
 •Respect in trafic 2012

Respect in trafic 2012

respect in trafic 2012

Campania „RESPECT IN TRAFIC” are scopul de a reduce numarul accidentelor de circulatie dintre motociclisti si alte categorii de participanti la trafic.

In acest scop, in fiecare an la inceput de sezon motociclistic se organizeaza un „mars motociclistic” pe un traseu interjudetean cu scopul sa-i atentioneze pe toti ceilalti participanti la traficul rutier (automobilisti, pietoni, etc.) despre faptul ca a inceput sezonul in care motociclistii sunt tot mai prezenti pe drumurile publice, unele dintre motivele care au stat la baza producerii unor accidente grave in anii trecuti, precum si asupra unor detalii tehnice generale pe care consideram ca ar trebui sa le stie toata lumea inainte de a risca actiuni ce le pot pereclita atat viata lor cat si a motociclistilor (posibilitatile reduse de franare, estimarile gresite de viteza, posibilitatile reduse de virare / contravirare, riscul ridicat de cadere in cazul evitarii unor accidente, pericolul pe care il reprezinta drumurile acoperite cu noroi, nisip sau alte substante alunecoase, etc.).

In acest an (2012), campania poarta subtitlul „Neatentia ucide !”, deoarece acest lucru sta in realitate la baza oricarui tip de accident.


Traseul stabilit de catre cluburile organizatoare (MMC - Zalau, Dust Riders – Satu Mare, Viking MC – Satu Mare si Rock’n Road – Baia Mare) este de aproximativ 250 km, la care se adauga diferenta de traseu neofical pe care participantii il efectueaza pana la locul de pornire sau la reantoarcerea acasa.


Pornirea coloanei oficiale de motociclisti are loc de la Tasnad in data de 5 mai ora 11,00 si va strabate orasele Carei, Satu Mare (cu oprire), Baia Mare (cu oprire), Cehu Silvaniei (cu oprire), Zalau (cu oprire) si finalizare la „Popasul Romanilor”(pe Meses), unde se va incheia oficial evenimentul printr-o masa festiva completata de diverse activitati cultural-distractive.


Sunt invitati si chiar rugati toti motociclistii sa participe la acest eveniment, atat in scopul de a ajuta la reusita evenimentului cat si pentru placerea de „a face o tura impreuna”.

Meniul pentru masa festiva va costa aproximativ 30 lei (cina + mic dejun). Bineanteles, functie de pretentiile si participarea fiecaruia, acest pret poate sa scada sau sa creasca.
Rezervarile pentru cazare se vor face la nr. de tel: 0731 851 069. Preturile incep de la 30 lei / pat.

Pornirea organizata a coloanei de motociclisti din Salaj va avea loc in data de 5 mai ora 10:00 din locatia „Benzinaria MOL”, indiferent de vreme, dar recomandam prezenta la locul de intalnire cu cel putin un sfert de ora mai devreme pentru a putea discuta anumite detalii tehnice..

Detalii suplimentare se pot obtine de la primele trei persoane din rubrica „CONTACT” a acestui site.

Cazare si meniu

PENSIUNEA PERLA MESES

  •  Apartament cu 6 paturi  =  170 ron
  •  Apartament cu 1 pat dublu + 2 paturi simple  =  150 ron

           Meniu = 30 ron     (cina seara+mic dejun dimineata)
                     = Cina de seara   (mix grill(mici,carnaciori,ceafa de porc,cartofi prajiti,mustar)
                     = Mic dejun     (ceai,unt,gem)

Pentru rezervari sunati la nr 0731 851 069

Respect in trafic 2012 - Galerie foto