>
>
 •Biker Fest 2012

MMC International Bikers Fest – editia V 31 august - 02 septembrie 2012

MMC biker fest 2012

In acest an implinim cincinalul in materie de intruniri moto, de aceea incercam – ca de fiecare data – sa fim mult peste celelalte editii si sa facem participantii sa astepte cu nerabdare urmatorul sezon.

Chiar daca inca nu am scapat de „criza economica”, suntem siguri ca multi constientizeaza amploarea evenimentului si s-au pregatit din timp pentru el. Este ultima intrunire oficiala din aceasta vara, de aceea trebuie sa o facem de neuitat, iar lumea stie ca MMC-ul poate.

In acest an, printre ale noastre, aducem si doua trupe straine de valoare actuala necontestata si anume Wisdom (Ungaria), respectiv „all time no.1 rock band” din chart-urile Road Runner Records USA, italienii de la Cayne.

Locatia este deja binecunoscuta, cu soare, umbra, bazine interioare si exterioare cu apa termala, mancare si bautura buna, ieftina si din belsug, hotel, restaurante, etc.

Anul trecut au venit participanti din 8 tari, iar in acest an asteptam motocilisti din peste 10 tari europene, colegi de pasiune care stiu ca nu vor veni degeaba si carora nu le vor sta in cale ploile. Sa nu ne lasam mai prejos si sa ne vedem cu bine la Fest.

Atentie! Conform regulamentului festivalului, pe parcursul derularii acestuia este interzis accesul in incinta strandului cu caini si alte animale ce pot sa raneasca participantii.

Programul evenimentului va fi publicat pe internet cu cel putin o saptamana inainte de inceperea acestuia.

  Nelu B. – presedinte MMC


Pentru rezervari casute sau camere de hotel in incinta sunati la 0740150293 sau 0740150294.

Cititi programul si regulamentul evenimetului....

MMC bikers party 2012 - Broscarie - Simleul Silvaniei

Formatii

Cayne - Addicted

Cayne - My damnation

Wisdom - Live Forevermore

Desant - Zbor

VOICES OF SILENCE - HUNGRY FOR...

MMC Biker's Fest 2011 - Steli & Boogie

Decease - Boiling Hatred